NYHET! Friluftscamp 10-13 år endrer konseptet

Campen for de eldste bytter sted og man kan delta med eller uten overnattinger.

Campdeltakerne våre og familiene har selvfølgelig ulike behov, og nå har vi gjort tilbudet mer fleksibelt for å imøtekomme alle. Det blir hele tre ulike valgmuligheter ved påmelding til Friluftscamp 10-13 år:

  1. Overnattingstilbud
    Som tidligere kan man fortsatt velge camp med overnatting i lavvo hele uka, og være på campen uavbrutt fra mandag til torsdag. Prisen er også den samme som før: kr. 3590,-.
  2. Heldagstilbud
    Ønsker dere heller å delta på camp på dagtid, inkludert middag, kan dere velge heldagstilbudet, som er kl. 8-19 hver dag. Det er fortsatt mulig å være med på én overnatting, fra onsdag til torsdag. Prisen for dette tilbudet er kr. 3090,-.
  3. Dagstilbud
    Hvis det er bedre å spise middagen hjemme, er tredje mulighet å være på camp kl. 8-16 hver dag. (Dette kan være praktisk for de som også har barn på Friluftscamp junior.) Overnatting fra onsdag til torsdag er også her en valgfri mulighet, og prisen er kr. 2590,-.

I tillegg flyttes Friluftscamp 10-13 år nærmere Vestlia, og oppmøte-/hentested blir på Solli parkering (samme sted som Friluftscamp junior).

Aktivitetene blir de samme som før. Påmeldingen åpner 8. januar.

Friluftscamp (10-13 år) arrangeres i uke 26 og uke 33