Friluftscamp startet opp i 2012, og drives av aktive lærere med masse erfaring fra friluftsaktiviteter og overnattingsturer med barn og ungdom.

Les mer om vår bakgrunn og visjon, se omtale og tilbakemeldinger, eller kontakt oss.

Gjengen bak Friluftscamp

Ole Jørgen Solli

Ole Jørgen Solli

Ole Jørgen jobber til daglig som lærer ved ungdomsskole i Asker. I tillegg er han instruktør i livredning og førstehjelp. Han startet opp Friluftscamp sammen med Andreas i 2012.

Andreas Solvang

Andreas Solvang

Andreas jobber til daglig som lærer ved ungdomsskole i Asker. Han startet opp Friluftscamp sammen med Ole Jørgen i 2012.

Lars Scharp

Lars Scharp

Lars er lærer og har jobbet flere år i barneskolen. Han har drevet med friluftsliv hele livet og vært en aktiv fjellklatrer i 20 år. Han har også treningslederkurs og er godkjent klatreinstruktør.

Kjetil Urne

Kjetil Urne

Kjetil jobber til daglig som lærer ved ungdomsskole i Asker. Han underviser i fagene kroppsøving, engelsk og musikk, og var med på å etablere friluftslivstilbudet ved skolen. Han er engasjert som trener for barn i Asker på fritiden, samt instruktør i livredning og førstehjelp.

Olav Ansnes

Olav Ansnes

Olav jobber til daglig som lærer i kroppsøving og kunst og håndverk ved ungdomsskole i Asker. Olav har et stort hjerte for alle barn og unge, noe spesielt de som har møtt noen utfordringer har nytt godt av. Han er instruktør i livredning og førstehjelp.

Raluca Bala

Raluca Bala

Raluca er ei omsorgsfull og positiv jente som elsker å aktivisere barna, gjerne med dans og musikk. Hun er utdannet kroppsøvingslærer, og har vært turntrener på fritida.

Benjamin Staalstrøm

Benjamin Staalstrøm

Benjamin går for tiden på Nord-Norsk Klatreskole i Henningsvær. Han har vært elev og stipendiat på Bakketun Folkehøgskole med friluftsliv og ekstremsport som hovedlinje. I tillegg jobber han på Drageid leirskole med bl.a. klatring, kano/kajakk, grotte- og fisketurer.

Jon Riska

Jon Riska

Jon kommer fra Stavanger og utdanner seg til kroppsøvingslærer ved Norges Idrettshøyskole. Han har lang erfaring fra ulike sommerleire for KRIK. Jon er en svært positiv og allsidig kar som bruker naturen så ofte han kan.

Emma Stieng

Emma Stieng

Emma tar for tiden lærerutdanning, og har drevet med mange forskjellige idretter, bl.a.friidrett og håndball. Hun elsker å lede aktiviteter for barn, og slenger seg gjerne med i leken.

Henrik Spiten

Henrik Spiten

Henrik har jobbet på campene våre i flere år, og han er en favoritt blant deltakerne. Han spiller i eliteserien for Asker Aliens og trener barneskoleelever i basket på fritida. Henrik er energisk, morsom og har en utrolig evne til å aktivisere barn.

Simon Midtvedt

Simon Midtvedt

Simon er en positiv og engasjert gutt som studerer nanoteknologi i Trondheim og spiller basket på elitenivå for Nidaros Jets. Han har også vært leder for Nidaros Jets sine basketskoler. Simon er kreativ og løsningsorientert, og en vi vet deltakerne våre får mye glede av!

Erik Fosheim Brandsborg

Erik Fosheim Brandsborg

Erik har jobbet som webredaktør, webdesigner og fotograf, og driver sitt eget firma. Han har lang erfaring med både reportasje- og naturfotografering, og er med for å dokumentere Friluftscamp med bilder og film. Han har også laget disse nettsidene.

Stein Ridder-Nielsen

Stein Ridder-Nielsen

Stein er rådgiver/sosiallærer ved Risenga ungdomsskole. I tillegg er han leder for kroppsøvingsseksjonen, og en av grunnleggerne bak skolens idretts- og friluftslivsprofil. Stein er instruktør i livredning og førstehjelp. Han har i en årrekke vært trener i ulike idretter.